Zece medalii pentru Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița la Campionatele Naționale Universitare de Atletism

În perioada 24-25 mai 2019, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Municipiul Pitești au avut loc Campionatele Naționale Universitare de Atletism. Competiția a fost organizată de Ministerul Educației Naționale, Federația Sportului Școlar și Universitar și Universitatea din Pitești, cu sprijinul Federației Române de Atletism.
Reprezentanții Universității „Eftimie Murgu” din Reșița au reușit să se claseze pe locul patru, din cele 25 de centre universitare participante, cucerind un număr de zece medalii: patru de aur, trei de argint și trei de bronz.
După rezultatele deosebite obținute în anii trecuți, iată că și în acest an studenții reșițeni au reușit să obțină rezultate onorante pentru centrul universitar de pe malul Bârzavei.
Medaliile de aur au fost cucerite de studenții din anul II, Facultatea de Științe Sociale – programul Educație fizică și sportivă, Cătălin Atănăsoaei în proba de 3.000 m obstacole și Remus Pavel Rădoi în proba de 10.000 m marș, studentele din anul III, Facultatea de Științe Sociale – programul Educație fizică și sportivă, Mihaela Acatrinei în proba de 5.000 m marș și Maria Gabriela Ilie în proba de aruncarea ciocanului.
Titlurile de vicecampioni naționali au fost obținute de studenții de la Facultatea de Științe Sociale – programul Educație fizică și sportivă, Samuel Poliță (anul I) în proba de 10.000 m marș și Maria Gabriela Ilie (anul III) în proba de aruncarea greutății, dar și de Mihaela Pușcașu (masterand în anul I) la Facultatea de Științe Economice – programul de masterat Marketing și comunicare în afaceri.
Medaliile de bronz a fost obținute  de studenții de la Facultatea de Științe Sociale – programul Educație fizică și sportivă, Denisa Iedlicska (anul I) și Horia Ianc (anul III) în proba de aruncarea ciocanului și de Lăcrămioara Căruceriu în proba de 5.000 m marș, masterand în anul I la Facultatea de Științe Economice – programul de masterat Marketing și comunicare în afaceri.
Pe această cale felicităm atât studenții ce ne reprezintă cu cinste la aceste competiții naționale, cât și cadrele didactice care i-au pregătit pentru obținerea în anul 2019 a unui număr de 49 de medalii la Campionatele Naționale de Atletism. De menționat buna colaborare dintre Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița și Clubul Sportiv Universitatea Reșița, club prin care studenților noștri li se oferă o cât mai bună dispoziție, emancipare și educație sportivă corespunzătoare, dar și un cadru propice pentru a practica sportul de înaltă performanță.

Ultima actualizare în 30 mai 2019, ora 12:09.