Studenții Facultății de Inginerie și Management, premiați la simpozionul științific studențesc HD-49-STUD

În perioada 24-25 mai 2019, studenții Facultății de Inginerie și Management din cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reşiţa au participat în Hunedoara la cea de-a XV-a ediție a Simpozionului Științific Studențesc HD-49-STUD „49 de ani de învățământ superior hunedorean”, organizat de Universitatea Politehnica Timişoara, Facultatea de Inginerie Hunedoara.
La secțiunea „Științe economice și științe fundamentale”, premiul I a revenit universității reșițene prin lucrarea Rolul laboratoarelor virtuale la îmbunătățirea performanței de studiu ale studenților, autori Borcilă Bogdan Daniel, Bocșa Dean, Băloi Elisei. Premiul al III-lea al aceleiași secțiuni a ajuns tot la Reșița, prin lucrarea Fractal geometry and the chaos theory, autori Turcu Ionel, Atinge Gigi, Dumitru Sorin.
În cadrul secțiunii „Automatizări și calculatoare”, lucrarea Dispozitiv de urmărire pentru poziționarea optimă a razelor solare pentru a crește eficiența celulelor solare, autor Ardeljan Deian Dorel, a fost răsplătită cu premiul al III-lea. La secțiunea „Inginerie electrică și electronică”, premiul I a revenit universității reșițene prin lucrarea Luxmeter based on Arduino, autor Ardeljan Deian Dorel, iar lucrarea SPECLED, autori Adrian Zimbran, Radu Bordieanu, Bogdan Marinescu, a fost evidențiată cu mențiune.

Ultima actualizare în 30 mai 2019, ora 08:53.