Ora Pământului 2020 în Banatul de munte prin implicarea studenților UEMR

Liga Studenților din Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița a gândit pentru evenimentul Earth Hour 2020 o deplasare cu bicicletele și/sau trotinetele pe traseul UEMR – B-dul Revoluția din Decembrie – Calea Timișoarei – Muzeul de locomotive cu abur – Calea Timișoarei – B-dul Alexandru Ioan Cuza – UEMR. Traseul însumează cca. 5 km, se desfășoară preponderent pe pistele de biciclete, fiind accesibil oricărui tip de bicicletă și destinat tuturor reșițenilor, studenților și cadrelor didactice din instituția de învățământ superior reșițeană.
Ora Pământului este un eveniment internațional consacrat, organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an și are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice din surse poluante.
În contextul dat, acțiunea se anulează, nu și îndemnul de a stinge luminile acasă, sâmbătă, 28 martie, în intervalul 20.30 – 21.30, și de a face MAI MULT: să ne luăm angajamentul de a ne schimba stilul de viață, pentru a reduce impactul negativ asupra planetei!

Ultima actualizare în 31 martie 2020, ora 14:43.