„Hai în pauza de mișcare!”

Anul acesta, în perioada 1-2 iunie, în intervalul 11:30 – 20:00, studenții universității reșițene vă invită în centrul civic al Reșiței să participați la prima ediție a festivalului „Bucurie în Mișcare”.
32 de orașe au concurat anul acesta în competiția „Hai în pauza de mișcare”, parte a programului „Bucurie în Mișcare”, derulat din 2012 de Asociația 11even din Cluj Napoca, cu sprijinul Kaufland România. Festivalurile vor avea loc în perioada mai – iunie și presupun, în fiecare oraș, două zile cu zeci de activități în aer liber, demonstrații și concursuri diverse.
Asociația 11even, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale și Kaufland România, a partenerilor locali: Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, Grupul Local de Tineret „Arcus” Reșița și Primăria Reșița, vor organiza diferite ateliere sportive și de creație. În organizarea atelierelor sportive se vor implica studenții UEMR de la programul Educație fizică și sportivă (EFS), iar atelierele de creație și jocuri sunt implementate de studenții programului Pedagogia învățământului primar și preșcolar (PIPP).

Ultima actualizare în 3 iunie 2019, ora 09:49.