Simpozionul Ştiinţific Studenţesc EMING 2021, aflat la cea de-a 9-a ediție a fost organizat în perioada 26-28 mai 2021 de Facultatea de Inginerie a Universității Babeș-Bolyai. Ediția din acest an este una aniversară, marcând cei 250 de ani de industrie, respectiv 50 de ani de învățământ superior tehnic în capitala Banatului de Munte.

La această ediție s-au prezentat peste 40 de lucrări, grupate pe cinci secțiuni: S1. Inginerie electrică, S2. Informatică, S3. Inginerie mecanică, S4. Inginerie economică și științe fundamentale și o secțiune multidisciplinară specială pentru elevii de liceu.

Lucrări au fost elaborate de studenți de la mai multe facultăți ale Universității Babeș Bolyai (Facultatea de Inginerie, Facultatea de Matematică și Informatică, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor), de la Universitatea din Oradea, Universitatea Politehnica Timișoara – Facultatea de Inginerie din Hunedoara, Universitatea Tehnică a Moldovei din Chișinău și Universitatea din Skopje, Macedonia, precum și de elevi de la cinci licee din Reșița, un liceu din Dej și unul din Vârșeț, Serbia.

Ultima actualizare în 9 septembrie 2021, ora 09:18.